stockholm-tantra

Tantramassage

Hos oss gör vi så att du kan bli avslappnad och gör det möjligt låta energin flöda genom både kropp och själ. För att du ska uppnå önskvärt resultatet erbjuder vi tantrisk massage som görs av våra duktiga massörer. Tantra massage är verkligen en tantrisk och energimässig upplevelse!

När vi ger dig vår tantriska massage får en helande och mjukgörande massage över hela kroppen. Vår massör överför energi till de ställen på kroppen där du eventuellt har blockeringar av energi som egentligen ska flöda i din kropp.

Den Tantra Massage som vi bjuder på kan vara både hård och mjuk, men den anpassas helt utifrån dina behov. Våra massörer är mycket inkännande, lyhörda och är välutbildade. Tantra handlar mer om magi och möte än om sex. Våra massagebehandlingar syftar till att skapa möjligheten till ett tantriskt liv.

Våra massörer lyckas förmedla en känsla av närvaro, så att du som vår gäst kan bli avslappnad. Detta främjar på sikt både din hälsa och välbefinnande.

Om tantrisk massage

Tantrisk massage i Stockholm är till för både par och enskilda och ett sätt att lära känna sig själva och varandra. Efter avslutad behandling är du välkommen att ta några minuter för dig själv, duscha och dricka lite vatten innan du går tillbaka till din vardag.

Behandlingen inleds med ett kortare samtal, andningsövning samt meditation, och du ligger avklädd på magen på en uppvärmd madrass. Även könet och området runt könet masseras enligt en speciell teknik som löser upp spänningar. Både män och kvinnor kan ha många gamla känslor och minnen i könet, vilket kan vara bra att städa bort för att fullt ut kunna njuta av sin kropp.

Massagen fokuserar på att öppna upp dina chakra för ökat energiflöde i kroppen och få den sexuella energin att flöda mer och bättre. Ett avslappnat bäcken och höft skapar förutsättningar för ett mer flödande tantriskt sexliv. Män upplever ofta att potensen förbättras och kvinnor kan efter ett antal behandlingar uppleva djupare och annorlunda känslor.

Kom i kontakt med dig själv och din sexuella energi med vår tantriska massage.