butterlamps

Tiebitansk Massage

Tibetansk medicinsk massage. Massagen rengör och tar bort orenheter och ökar blod- och lymfcirkulationen. Musklerna görs också smidigare och elastiska. Under massagen frigörs ”lugn och frid”-hormonet oxytocin och på så sätt minskar nivån av stresshormoner i kroppen. Du känner dig avslappnad och lugn och samtidigt vitaliserad.

tibetansk-massage-havet

Fördelarna med tibetansk massage

Spänningar och blockeringar frigörs på ett naturligt sätt, vilket gör att väv och muskler kan arbeta fritt. Massagen bidrar till total avslappning och ökat välbefinnande. Andningen blir mer rytmisk, koncentrationen ökar, sömnen blir bättre och immunförsvaret stärks – kropp och själ blir en enhet.

Klangmassage Tibetanska sångskålar för kroppsbalansering och minska stress

Ljudvågorna ger Djupavslappning och minskar stress, visar forskning!
Tibetanska klangskålar eller sångskålar som de också kallas har i tusentals år använts för djupavslappning inom meditation. Forskning om hur ljud påverkar vårt sinnestillstånd visar att just ljudet och vibrationerna från Tibetanska Klangskålar påverkar kroppens centrum för avslappning och inger en så kallad ‘ur-trygghet’. När du känner denna trygghet vågar du också slappna av och släppa på spänningar, stresshormoner minskar och kroppens självläkning system aktiveras. Allt för för skapa balans, välbefinnande och en trygghetskänsla.

Klangmassage och / 7 Chakrar meditation 

Klangmassage och kroppsbalansering är en kombination av ljuvligt avslappnande hands-on massage och klang skålarnas välgörande ljud och vibrationer. Handtillverkade skålar anpassade i olika storlekar placeras på kroppen på ett speciellt sätt. Klang skålarnas vibrationer får sedan rengör ljuda kroppen när de spelas på, och då vår kropp till största del består av vatten fortplantas ljudvågorna över hela kroppen. Detta är MAGISKT härligt och MÅSTE TESTAS!

Klangmassage och kroppsbalansering är ingen medicinsk behandling av sjukdom, men ger djup avslappning och minskar stress. 12 metaller i varje skål och de skålar jag jobbar med är alla handtillverkade enligt tradition i Tibet. Här finns 5-12 metaller i varje skål och de är planet metallerna:

Guld – Solen
Silver – Månen
Kvicksilver – Merkurius
Koppar – Venus
Järn -Mars
Tenn – Jupiter
Bly – Saturnus
Ibland finns även zink, meteor järn, vismut, blyglans, pyrit
OBS jag använder alltid handduk mellan skål och kropp och du kan välja att ha kläderna på. Så även de som har allergi kan komma till mig. Välkommen!

Här kan du boka in dig på någon av våra kurser, själv eller tillsammans och lära er tantrisk massage hos oss i Stockholm.